ALBANIë MET DE FIETS

MAART

10
ZATERDAG
Waar ?De Linde, Waregem
WAREGEM • Reisverslag van een trektocht door Europa's armste land.
Na de Baltische staten in 2015 kozen Patrick Vandenbussche en Geert Taelman opnieuw voor een 'gekke' reisbestemming.Albanië, eeuwenlang bestuurd door vreemde machten, is onafhankelijk sedert 1912. Na de tweede wereldoorlog werd het land 50 jaar dictatoriaal communistisch geregeerd en zakte nog dieper weg dan voor de oorlog. Na de 'bevrijding' in 1991 bleef een straatarm volk achter dat toen pas zijn weg begon te zoeken binnen Europa. 

Geert en Patrick proberen u te laten zien en voelen hoe het daar momenteel gesteld is. Is reizen in Albanië inderdaad zo gevaarlijk? Hoe leeft en werkt men daar? Hoe is het om daar als toerist te komen? Naast het fietsavontuur hebben de twee uiteraard weer veel aandacht voor natuur en cultuur. De kust en de bergen hebben immers heel wat schitterende landschappen in petto. Door de lage bevolkingsdichtheid heeft de natuur er nog erg veel ruimte.

De twee vrienden fietsten voor u zo'n 750 kilometer door dit ruwe en verrassende land, vaak over erg slechte onverharde wegen. Moeilijk contact met de plaatselijke bevolking en het nog overal aanwezige naoorlogse aanzicht maken deze reis wel uniek...Avontuur dus gegarandeerd! 

Met schitterende beelden en passende muziek vertellen Geert en Patrick in hun ludieke vertelstijl over hun  belevenissen tijdens deze trip. Kom dus zeker meegenieten. 

zaterdag 13 Januari 2018
zaterdag 10 maart 2018 om 20 uur in De Linde, Koekoestraat 26, Waregem

Inkom: €2 per persoon of €4 per gezin.

Bron: UiTinVlaanderen.be

meer informatie
mail ons
0032.56 61 06 10